|| Contact || Privacy || Algemene Voorwaarden || Disclaimer ||
Online Leren

 

Nieuw

U kunt ervoor kiezen om het lesgeld in 3 maandelijkse termijnen te betalen. Bij betaling ineens geniet u 4% korting. Een online cursus met 12 privé skypelessen voor 1 persoon kost: 3 x € 127 inclusief het materiaal. Voor 2 personen: dezelfde prijs !

 

Online cursussen met privé skypelessen

Onze online cursussen met skypelessen zijn nog steeds uniek in Nederland. U volgt 12 online lessen die beschikbaar zijn in uw eigen virtuele lesruimte. En u volgt 12 mondelinge privélessen via Skype. Van onschatbare waarde voor de uitspraak en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Het enige dat u nodig heeft is een breedbandverbinding, een eenvoudige headset of microfoon en het gratis te downloaden programma van Skype.com.


OnlineNoors Beginners A1 en A2 met skypelessen

Een drukke baan, kinderen, hobby's en verplichtingen. Voor iedereen die wel graag een cursus Noors wil volgen, maar voor wie het praktisch gezien moeilijk te realiseren is om aan een groepscursus mee te doen, is er de mogelijkheid om een online cursus van 12 weken te volgen. Deze cursus is inhoudelijk gelijk aan de groepscursussen.  Met een inlogcode krijgt u toegang tot uw eigen virtuele cursusruimte waar de uitleg, stof, colleges en geluidsbestanden, en het huiswerk voor die week te vinden zijn. U volgt de lessen van huis uit op de tijd die u uitkomt. Het huiswerk kost u 2 à 3 uur per week.

Prijs: 12 lessen incl. materiaal, huiswerkcorrectie en 12 privélessen via skype voor 3 x € 127 per persoon of per 2 personen. Bij betaling ineens: € 365. Elke skypeles duurt 30 minuten, met 2 personen deelt u de beschikbare tijd.

Na 12 weken heeft u dezelfde kennis opgedaan als groepscursisten. De niveauaanduidingen A1 en A2 komen overeen met de niveaus van het Common European Framework of Reference for Languages (CEFRL).

Inschrijven? Klik hier!

 

OnlineNoors Gevorderden B1 en B2 met privé skypelessen

Zelfde opzet als de Beginnerscursussen. Na 12 weken heeft u het B1 of B2 niveau bereikt van het Common European Framework of Reference for Languages (CEFRL). Het huiswerk kost u 2 à 3 uur per week.
Prijs: 12 lessen incl. materiaal, huiswerkcorrectie en 12 privé skypelessen voor 3 x € 127 per persoon of per 2 personen. Bij betaling ineens: € 365. Elke skypeles duurt 30 minuten, met 2 personen deelt u de beschikbare tijd.

Inschrijven? Klik hier!


Nieuw:
Online cursus zonder privé skypelessen

Wie de cursus wil volgen zonder de privé skypelessen (bijvoorbeeld omdat u contacten op een andere manier kunt regelen), kan de cursus bestellen voor € 125 inclusief huiswerkbegeleiding en voor € 95 exclusief huiswerkbegeleiding.

Inschrijven? Klik hier!