U bevindt zich hier: CURSUSSEN / INTENSIEVE CURSUS
fotocollage

Rooster

Er is een nieuwe intensieve cursus gepland van zondag 27 mei t/m woensdag 30 mei en vrijdag 1 juni, alle 5 dagen van 09.30u tot 16.00u

Niveau

We stemmen de cursus zoveel mogelijk af op het niveau van de deelnemers. Aan het eind komt elke deelnemer op een niveau tussen A1 en A2.

klaslokaal

Locatie

De cursus vindt plaats in de eigen cursusruimte van NoorsOnline te Den Bosch, aan de Helftheuvelweg 11 (Bedrijvencentrum De Rietvelden), goed bereikbaar van de A59. U kunt desgewenst vrij parkeren op eigen terrein.

Prijs

Het cursusgeld (30 uur les) is € 350 p.p. exclusief lesmateriaal à € 55. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Als u inschrijft met 2 personen (op hetzelfde adres) kunt u desgewenst het lesmateriaal delen en krijgt u bovendien een korting van € 75. Het cursusgeld is bij vooruitbetaling verschuldigd.

Inschrijven

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en een nota. Pas op: vol is vol! Plaatsing geschiedt in volgorde van definitieve aanmelding. Voor inschrijving: klik hier. Voor nadere informatie: info@noorsonline.nl.