U bevindt zich hier: OVERIG / TAALTEST
fotocollage

Taaltest

Met onze taaltest kunt u uw taalvaardigheid laten testen. De test bestaat uit een schriftelijk en mondeling gedeelte. In het schriftelijke gedeelte worden grammaticale kennis, woordenschat, begrijpend lezen en schrijfvaardigheden getest. In het mondelinge gedeelte testen we de uitspraak, begrijpend luisteren en de spreekvaardigheid.
Het schriftelijke gedeelte legt u af op een moment dat u het beste uitkomt. Voor het mondelinge gedeelte maken we een skypeafspraak. Het skypegesprek neemt ongeveer 15 minuten in beslag. De test resulteert in een certificaat, een uitgebreide rapportage en concrete studieadviezen.

Uw luistervaardigheden, spreekvaardigheden, lees- en schrijfvaardigheden worden ingeschaald volgens de niveauindeling van het Common Frame of European Languages (CEFRL). De niveaus worden vermeld op een certificaat, dat weliswaar geen officieel diploma is, maar zeker van waarde zowel in Nederland als in Noorwegen, aangezien NoorsOnline een erkend onderwijsinstituut is. Via de rapportage krijgt u bovendien inzicht in uw sterke en zwakke punten. Ook deze rapportage kan overlegd worden aan externen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een sollicitatie.

De prijs voor de taaltest is € 30,=. U kunt zich opgeven door het invullen van onderstaand formulier. Binnen enkele dagen krijgt u een bevestiging per mail met betaalinstructies. U kunt desgewenst per iDEAL betalen. Vervolgens krijgt u de schriftelijke test toegestuurd en zal de docent van NoorsOnline een afspraak met u maken voor het mondelinge gedeelte via skype.

 

Inschrijfformulier

Naam:


Adres:


Postcode:


Plaats:


Telefoon:


E-mail:


Taaltest
Prijs: € 30

Inschrijven


Commentaarvak
Beschrijf hieronder uw ervaringen met het Noors. Heeft u eerder een cursus gevolgd? Welke methode heeft u doorgewerkt? Tot hoe ver bent u gekomen? Bent u in Noorwegen geweest? Heeft u er gewoond? Hoe schat u zelf uw taalvaardigheid in?